Paarden toerisme

Sushi: ideaal na een paardenvakantietrip?

Geplaatst op

Er worden verhalen over sushi verteld dat het erg gezond is en dat je op deze manier veel vitamines en mineralen binnenkrijgt. Is dit werkelijk zo? Wij gaan het in deze blog met je doornemen. Dat sushi lekker is, dat weten veel mensen, dus: bij sushi dordrecht kun je gemakkelijk even sushi bestellen als je terug bent van je trip met je 4-benige vriend!

Voordelen van sushi 

Als we kijken naar de verschillende voedingsstoffen die er in sushi zitten, dan valt het op dat er veel omega 3 vetzuren in zitten en dat ook in het vlees wat je daar kunt bestellen allerlei gunstige voedingsstoffen te vinden zijn. Denk bijvoorbeeld aan eiwitten en vitamine D.

Waarom is sushi leuk?

Veel mensen vinden sushi lekker en leuk. Maar waarom is dit eigenlijk? Je kunt het gemakkelijk verzinnen door te denken aan de variatie die te krijgen is in het sushirestaurant. Je hebt zoveel verschillende soorten sushi die je kan bestellen dat de variatie het juist leuk maakt om het gerecht te eten. In een sushirestaurant kun je niet alleen sushi krijgen, maar natuurlijk ook allerlei soorten Japanse tapas.

Sushi is echt een sociaal gebeuren

Sushi is echt een sociaal gebeuren. Dat wil zeggen dat je sushi niet snel in je eentje gaat eten, maar meestal met een groep mensen in het sushirestaurant en dat je allerlei gerechten samen kunt delen. Dit heeft trouwens als voordeel dat je niet zo snel vol raakt en wel van alles kunt proeven. Voor het drinken raden je aan om te gaan voor dranken waar geen koolzuur inzicht. Op deze manier ben je niet zo snel vol. 

Waarom sushi ideaal is na een trip met je paard?

Het is heerlijk om sushi te eten als je een trip met je paard gedaan hebt, omdat je dan even weer energie kan opdoen. Het rijden op een paard kost veel energie voor zowel het paard als jezelf. Paarden eten geen sushi, maar jij kan het natuurlijk wel lekker in het restaurant eten of bestellen thuis. Geef je paard ruwvoer te eten, daar is het erg blij mee.

Gerelateerde berichten

Over ons

Op onze site lees je blogs over paarden. Geniet ervan!

Contactgegevens

Via info @ paardentoerisme.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden