Paarden toerisme

Paardrijden op de Veluwe?

Geplaatst op

De Veluwe kenmerkt zich door de prachtige natuur. Naast diverse fiets- en wandelroutes vind je op de Veluwe ook speciaal aangelegde paardrijroutes! Met je paard loop je dan over de ruiter- en menpaden. Je kan ervoor kiezen om 1 dag te spenderen op de Veluwe of je maakt er een heel weekend van! In de buurt zijn er genoeg rustplaatsen te vinden voor jezelf en je paard, maar je kunt er ook voor kiezen om je paard naar een rustplaats te brengen en zelf nog even te genieten in bijvoorbeeld Wellness hotel de Sterrenberg. Daarnaast geven we je graag een overzicht van een aantal verblijfplaatsen waar je terecht kunt samen met je paard.

Hotel Dennenheuvel

Hotel Dennenheuvel vind je in Epe. Je kunt uit 5 verschillende kamertypes kiezen met ieder een eigen sfeer. Wil je ’s avonds nog Netflix streamen via je mobiel? Dat is geen probleem, alle kamers zijn voorzien van onbeperkte WIFI. Na een goed nachtje slapen staat er een heerlijk Veluws ontbijtbuffet voor je klaar, met verse (streek)producten. Voor je paard zijn er speciale paardenboxen aanwezig voorzien van stro en hooi. Vanuit dit hotel loop je met je paard ook al een prachtig stukje natuur in. Zeker een aanrader!

Camping Samoza

Ga je liever niet naar een hotel, maar verblijf je graag op een camping, met een tent of caravan? Of huur je hier een bungalow of chalet? Het kan allemaal! Mocht je niet je eigen paard meenemen is het op deze camping mogelijk een paard te huren, om alsnog een prachtige buitenrit te lopen met een paard. Daarnaast kun je gebruik maken van alle faciliteiten op de camping, zoals het binnen- en buitenzwembad en een manage. 

Van der Valk Hotel Apeldoorn – De Cantharel

Bij Van der Valk Hotel Apeldoorn: De Cantharel geniet je in een moderne kamer van je verblijf op de Veluwe. Je hoeft je hier ook niet te vervelen, je hebt onder andere een wellness ter beschikking en kan in de natuur uren wandelen, fietsen of paardrijden. De Cantharel is zelfs voorzien van een eigen kruiden- en groentuin. Verser dan vers kan haast niet! De Cantharel beschikt over 12 luxe paardenstallen, waar je paard tijdens je verblijf heerlijk kan vertoeven.  

Gerelateerde berichten

Over ons

Op onze site lees je blogs over paarden. Geniet ervan!

Contactgegevens

Via info @ paardentoerisme.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden