Paarden toerisme

Lekker op vakantie met je paard

Geplaatst op

Wanneer samen met paard en familie op vakantie gaat, dan is het erg leuk om alles goed voor elkaar te hebben, zodat je kunt genieten van de vakantie en ook een beetje relaxed de tijd door te komen. Natuurlijk is het erg belangrijk dat het paard een goede trailer heeft en dat kan toch nog wel aardig wat kosten. Heb je een caravan die je kan verkopen, dan zullen we dat zeker aanraden, omdat je misschien wel in een hotel kan overnachten en dan kun je het geld voor een nieuwe paardentrailer gebruiken als de auto bijvoorbeeld niet goed meer is.

Je caravan verkopen is dus een prima idee.

Wat gaan je nog even een aantal leuke tips geven om je vakantie extra tof te maken.

Wat kun je doen op een paardenvakantie?

Het mag duidelijk zijn, dat wanneer je een vakantie doe met paard en familie, dat het paard niet in de trailer blijf staan een beetje te luieren. Natuurlijk gaat die lekker zijn gang, in galop over de velden en jij zit op zijn rug. Het is een fijne manier om buiten te zijn en contact met het dier te hebben. Het is net als met een hond: je gaat je er gewoon aan hechten.

Nederland is rijk aan vele natuurgebieden, zo kan een paard prima zijn energie kwijt. Ook het strand is een prima plek, je ziet er vaak mensen met dieren.

Geschikte overnachting

Met een paard is het zo, dat het niet altijd makkelijk is om goede overnachting voor mens en dier te vinden. Wel zijn er natuurlijk oude kastelen of burchten, die ook nog gewoon stallen hebben en wellicht ook nog wel deze openstellen voor gasten die met een paard langskomen. Je moet maar eens een keer rondkijken op internet om te zien welke hotels in oude forten dergelijke voorzieningen aanbieden.

We hopen dat je snel je ideale paardenvakantie weet in te richten, want zo kun je echt even helemaal tot jezelf komen. 

Gerelateerde berichten

Over ons

Op onze site lees je blogs over paarden. Geniet ervan!

Contactgegevens

Via info @ paardentoerisme.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden