Paarden toerisme

Kekke scootertocht als alternatief voor een paardenritje

Geplaatst op

Zet je paard in de stal (of in de gang) en haal de scooter uit de schuur. We nemen de voordelen van een scooter met je door. Lees snel verder en doe er je voordeel mee. 

Een vespa scooter is wel een gave aanschaf in dat geval. 

Wat zijn de voordelen van een scooter bij het doen van een tochtje in de vrije natuur

Kijk op je paardrijden is natuurlijk erg leuk en het dier is je grote vriend dus het heeft bepaalde sfeer wanneer je met je paard door de natuur rijdt. Aan de andere kant is het natuurlijk ook zo dat het beest een keer moe wordt en even moet bijtanken. Met de scooter heb je dit allemaal niet, natuurlijk wel als je benzine of accu op is. Daarbij is het ook nog een keer zo dat je heel erg ver kunt rijden met een scooter. Een paard is daar doorgaans niet zo gecharmeerd van. Een scooter kan ook veel harder, dus je bent sneller bij je bestemming. 

Paard en scooter plezier 

Het ene sluit het andere natuurlijk niet uit. Het is mogelijk om de ene keer met een paard te touren, terwijl de andere keer de stalen ros uit zijn stal getrokken wordt. Op scootercity.nl vind je een scala aan kekke scooters waarop jij prima kunt aankomen bij de hockeyclub. 

De Vespa is bijvoorbeeld een scooter die we je aanraden wanneer jij je wel thuisvoelt in een ´elitaire´ omgeving. Het is natuurlijk een beetje een grapje, maar dat luxe imago heeft het Italiaanse merk natuurlijk wel. En het is ook niet zo gek. De scooter ziet er geweldig uit. 

We nemen graag allerlei interessante onderwerpen met je door. Dat doen we door onze verschillende blogs. Dus is het slim ook om even de andere blogs op onze site te lezen. Daarin informeren we je lekker over alles wat er speelt aangaande recreatie en paardensport. 

Gerelateerde berichten

Over ons

Op onze site lees je blogs over paarden. Geniet ervan!

Contactgegevens

Via info @ paardentoerisme.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden