Paarden toerisme

Een kinderfeestje in de dierentuin?!

Geplaatst op

Een feestje in de dierentuin? Hoe leuk is dat? Wij begrijpen dat dit heel speciaal is en elk kind dit leuk zou vinden. Een ding weten wij zeker, een feestje in de dierentuin is sowieso geweldig!

Een kinderfeestje in de dierentuin houden

Op een kinderfeestje in de dierentuin kunnen kinderen zich prima gaan amuseren. Er is namelijk naast het bekijken van dieren nog veel meer te doen in de dierentuin. Wat dacht je van de leuke speelplekken die er te vinden zijn voor de kinderen? Naast het spelen zijn er ook veel leuke shows die je kunt gaan bekijken met de kinderen. Voor iedereen is er wel iets leuks te vinden.

Dierentuin compleet

Wanneer je kiest voor een kinderfeestje dierentuin, dan zijn er ook dierentuinen met speciale arrangementen. Denk aan bijvoorbeeld een toegangsbewijs, wat drinken en wat eten met een snack, Zo kom je niet voor onverwachte kosten te staan. Wil je echt een groot feest en wil je dat alle kinderen zich flink vermaken? Kies dan eens voor een kinderfeestje dierentuin

Voordelig kinderfeestje dierentuin

Het is dus ook nog eens extra voordelig om een feestje te vieren in de dierentuin. Zo kom je namelijk niet voor onverwachte kosten te staan en heb je ook maar 1 prijs die betaald moet worden. Voordat je een keuze maakt voor een dierentuin, vergelijk dan eens wat dierentuinen met elkaar, zo weet je zeker dat je de juiste prijs hebt en ook een voordelig kaartje hebt, zo wordt het kinderfeestje alleen maar leuker.

Dierenpark & Kinderboerderij ’t Hertenspoor

Een van die leuke dierentuinen om een feestje te geven is het Dierenpark Echt. Dit is een plek voor jong en oud. Het is dan ook erg populair in de gemeente Echt-Susteren. Je vindt hier naast kindvriendelijke dieren ook een leuke speelplek. Dit dierenpark wat ooit klein is begonnen is uitgegroeid tot een groter park. Dit park draait op vrijwilligers en wordt veel bezocht door scholen en kindercentrums maar ook door gehandicapten, bejaarden, grootouders met kleinkinderen en ouders met kinderen.

Overzicht van de diersoorten

·Ezels

·Varkens

·Emoes

·Damherten

·Damherten hinde

·Kameroen bok

·Alpaca

·Kameroen ooien

·Damhert bok

·Franse hangoor

·Dwerggeiten

·Eenden

·Diverse kippen

Zoals je kunt lezen zijn er verschillende dieren die je hier kunt vinden. Ook kunnen de kinderen hier heerlijk spelen, er is namelijk een zandbak aanwezig in de speeltuin en de poort van de speeltuin kan gesloten worden. Dit is ook met een kinderfeestje erg fijn, zo kunnen de kinderen namelijk heerlijk spelen en kun jij op een bankje zitten. Er zijn toiletten aanwezig, dus mocht het nodig zijn kan hier ook naar het toilet worden gegaan. Al met al een perfecte locatie voor een kinderfeestje. 

Gerelateerde berichten

Over ons

Op onze site lees je blogs over paarden. Geniet ervan!

Contactgegevens

Via info @ paardentoerisme.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden