Paarden toerisme

Een huis kopen in Spanje met een manege

Geplaatst op

Als paardenliefhebber doe je natuurlijk niets liever dan paardrijden. De kans is echter ook groot dat je graag op vakantie gaat. Mocht dit het geval zijn en heb je behoorlijk wat geld over, dan zou het absoluut een goed idee kunnen zijn om een huis te kopen in Spanje. Een huis kopen met een manege is in Spanje namelijk een stuk goedkoper dan in Nederland. De woningen in Nederland zijn ontzettend duur en dit is in Spanje niet het geval. De kans dat je daar je droomwoning inclusief manage kunt kopen is een stuk groter dan hier.

Een huis kopen in Spanje zorgt voor de nodige voordelen

Een huis kopen in Spanje kan ervoor zorgen dat je leven nog leuker wordt. Zo is het weer in Spanje een stuk beter, is het leven ook nog eens goedkoper en kan je lekker paardrijden in de zon. Hoe gaaf is dat? Mocht jij een huis willen kopen in Spanje, dan zal je je hier alleen wel goed in moeten verdiepen. Waarschijnlijk spreek je de taal niet en ken je de woningmarkt ook niet goed. Ga daarom op zoek naar een Nederlandse makelaar die de Spaanse woningmarkt goed kent. Deze kan jou absoluut helpen met het kopen van een woning in Spanje.

Een vakantiewoning kopen of emigreren?

Een huis kopen in Spanje betekent dat je of een vakantiewoning koopt of dat je gaat emigreren. Mocht dat eerste het geval zijn, dan is het zeer belangrijk dat je mensen kent die jou kunnen helpen met het onderhoud en de schoonmaak. Doe je dit niet en ga je slechts een aantal keer per jaar naar het huis toe, dan zal het huis al snel verwaarlozen en dat wil je natuurlijk niet. Zorg er daarom voor dat je dit goed regelt. 

Huis kopen in Spanje? Je kunt het ook verhuren!

Ben je slechts een aantal keer per jaar in de vakantiewoning te vinden, dan is het absoluut een goed idee om je woning de rest van het jaar te verhuren. Houd ook dan overigens goed in je hoofd dat je een partij in zal moeten schakelen die ervoor zorgt dat de woning schoon is voordat huurders erin gaan.

Gerelateerde berichten

Over ons

Op onze site lees je blogs over paarden. Geniet ervan!

Contactgegevens

Via info @ paardentoerisme.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden