Paarden toerisme

Besteed wel aandacht aan jezelf als je revalideert na een ongeval

Geplaatst op

Hoe ernstig het ook kan zijn als je bij een ongeval betrokken bent en hoe ingrijpend de gevolgen ook kunnen zijn, het is gedurende het traject en zeker richting het einde van de revalidatie belangrijk om ook weer eens aan leuke dingen te denken. Vergeet jezelf dus niet en gun je weer eens een verwenmomentje. Kijk eens of je een korte vakantie kunt boeken en probeer weer eens een oude hobby in de vorm van paardrijden op te pakken.

Ga er even tussenuit, dat bevordert het herstel

Tijdens de revalidatie is het goed ook weer leuke dingen te doen en de zinnen te verzetten. Sterker nog, het is vaak erg goed voor het revalidatieproces. Voel jij je namelijk beter en vrolijker, dan zal dit het herstel alleen maar bevorderen. En zeker als je er weer eens met je paard op uit gaat. Ben je betrokken geraakt bij een verkeersongeval of bedrijfsongeval en is sprake van letsel, dan heeft dat vaak veel impact. Je moet medische behandelingen ondergaan en dat gaat je niet in de koude kleren zitten. Bovendien maak je kosten, hoe dan ook. Zijn die kosten een rechtstreeks gevolg van het ongeluk, dan kun je spreken van letselschade

Letselschade kun je verhalen bij de veroorzaker van het ongeluk

Letselschade kun je verhalen op de veroorzaker, waarbij het de aanbeveling verdient om een letselschadebureau in te zetten. Het losweken van een vergoeding is niet gemakkelijk en duurt vaak lang. Centraal staat de erkenning van de schuld. Erkent de veroorzaker de schuld, dan is een vergoeding binnen handbereik. In andere gevallen zal het letselschadebureau dit aan moeten tonen. Het zijn zaken waar jij zo kort na het ongeluk je hoofd niet naar hebt staan of waar je fysiek en mentaal niet eens in staat bent.

Jij die rustig revalideert en het letselschadebureau dat zich bezighoudt met de schadevergoeding

Ga jij nou rustig revalideren en vergeet er niet zo nu en dan eens tussenuit te gaan, en laat het letselschadebureau proberen een vergoeding los te weken. Dat is de juiste manier; zo heb je zelf niet de stress terwijl je weet dat een letselschadebureau er altijd alles aan zal doen een voor jou passende vergoeding los te weken. 

Gerelateerde berichten

Over ons

Op onze site lees je blogs over paarden. Geniet ervan!

Contactgegevens

Via info @ paardentoerisme.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden